Klanten service

Privacy
Als u via de webshop heeft besteld bewaren we de volgende gegevens: NAW-gegevens, geslacht, contactgegevens zoals telefoonnummer, adres en e-mailadres. Ook bewaren we informatie over uw aankoop: datum en soort wijn. Bij de verwerking van deze gegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Wij gaan zeer zorgvuldig met uw persoonsgegevens om en zullen uw gegevens nooit delen met derden.

Verzendkosten en bezorging
U ontvangt uw bestelling binnen twee werkdagen na uw bestelling. De verzending gaat via Post.nl. U ontvangt van ons een track & trace code zodat u weet wanneer u de zending kunt verwachten. Bij bestelling van 1 t/m 3 flessen zijn de verzendkosten 7.50. Bij bestelling van 4 t/m 18 flessen zijn de verzendkosten 10,00 en bij bestelling van 19 t/m 24 flessen zijn de verzendkosten 12.50.

Klachten
Wij vragen u vriendelijk om uw klacht via de e-mail of telefonisch aan ons door te geven. Wij zullen proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden.

Retourneren
U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. We zullen het aankoopbedrag vervolgens binnen 14 dagen crediteren.