bijzonder biologisch

KURK organic wines is een bijzondere wijnwinkel in de bruisende wijk Woensel-West in Eindhoven.

KURK verkoopt louter en alleen gecertificeerd biologische wijnen. Met zorg geselecteerd, geproefd en goed bevonden. Mooie klassiekers zoals Bordeaux, Barolo of Chateauneuf du Pape. Maar ook trendy verrassingen van veelbelovende nieuwkomers, bijvoorbeeld vin nature en orange wine. Wijn die je niet dagelijks tegenkomt. Wijn met een verhaal. Veel van onze wijn is bovendien vegan friendly.

Behalve voor lekkere wijn kunt u bij KURK ook terecht voor sterkere dranken. Wodka, whisky, gin, rum, cognac, jenever, likeur en nog veel meer. Alles biologisch. Bij KURK ontdekt u echt bijzondere drankjes, ook van eigen bodem. Wist u bijvoorbeeld dat er in Brabant ook biologische wijn wordt gemaakt? En craft cider en eau de vie?

Wij hebben ook wijnen zonder toegevoegde sulfieten. En een selectie gekoelde wijnen voor als u niet kunt wachten…

KURK is helemaal onafhankelijk en wij kopen alleen wijn in met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Met prijzen van 6 tot 60,-

Kom gezellig langs en laat u adviseren over een cadeau of wijn/spijs combinatie. Wij nemen alle tijd voor persoonlijk advies. Bestellen via de webshop kan natuurlijk ook. 

Bel gerust even als u nog vragen heeft of stuur een berichtje.

Tot gauw, tot Kurk!

Esther Schellekens
KURK organic wines